Servicii

/Servicii
Servicii 2018-06-18T12:46:09+00:00

În cadrul Pro Dent Expert vă stăm la dispoziție cu toate specialitățile existente în stomatologie în acest moment.

 

Datorită experienței și a permanentei perfecționări, cunoștințele noastre conduc întotdeauna la rezultatele pe care vi le doriți.

 

După ce veniți pentru prima dată în cabinetul nostru, dorim să deveniți permanent pacientul nostru, deoarece știm cât este de important să urmărim în timp statusul dumneavoastră dentar. Astfel, avem posibilitatea să controlăm lucrările protetice, să igienizăm implantele sau să verificăm plombele permanent și să intervenim oricând doriți dumneavoastră.

 

Sterilizarea

Folosim o metodă de sterilizare modernă, întregul instrumentar din cabinet având un circuit de tip ”flux unic”. Instrumentele sunt spălate și curățate riguros, sunt menținute într-o soluție sterilizant la rece cu concentrația și în timpul prevăzut de producător – soluție omologată pe piața din România de către Ministerul Sănătății – ulterior fiind sigilate în folii speciale de unică folosință și sterilizate la autoclav în parametrii de funcționare ai aparatului. Sterilizatorul este un aparat produs de o firmă germană cu tradiție, care fabrică în mod exclusiv aparatură medicală dedicată sterilizării instrumentarului.